Asiakkaiden kokemuksia hoidoista

HoivaZevenin asiakkaiden kokemuksia:

”Olen käynyt Reetalla hoidossa noin kerran kuukaudessa parin vuoden ajan. Olin jo tovin etsinyt itselleni sopivaa hoitomuotoa kokeilemalla mm. shiatsua ja klassista hierontaa. Tiesin heti ensimmäisen käynnin jälkeen, että olen löytänyt mitä etsin. Minulle hoidot ovat sekä fyysisen hyvinvoinnin ylläpitoa; Reeta on hoitanut flunssia pois ja saanut reistailevat polveni kuntoon. Mutta tärkeämpää kuin konkreettisten vaivojen loitolla pitämistä, ovat hoitojen kokonaisvaltainen tasapainottava teho. En ole koskaan kokenut niin syvää rentoutusta ja palautumista kuin hoitojen aikana. Joka kerta hoidon jälkeen voin aloittaa aivan puhtaalta pöydältä, sekä henkisesti, että fyysisesti. Myös teini-ikäinen poikani on nauttinut käynneistä Reetan luona.”

Tiia

” Rauhoittava, kiva kokemus, ei sattunut liikaa <3″
 Onja, 10v.

”Odotan kolmatta lastani ja olen käynyt läpi raskauden Reetan hoidoissa. Jokainen hoitokerta räätälöidään siihen hetkeen ja olotilaan sopivaksi yhdistellen eri hoitomuotoja. Rentoutus ja hyvä olo on taattu joka kerralla ja vaikutus kestää vielä pitkään hoidon jälkeenkin. Kokonaisuus on niin täydellinen; ilmapiiri, hoitohuoneen rauhallisuus ja viihtyisyys, asiakkaan lämmin huomioiminen, ammattitaito, maagiset kädet… Raskaus tuo mukanaan kaikenlaista ihanaa ja ne vähemmän ihanat vaivat saavat helpotusta Reetan taitavissa käsissä. On ihanaa saada kiireiseen elämään omaa aikaa ja vielä näin laadukkaasti!”
Hanna

”Olen käynyt Reetan refleksologisissa hoidoissa säännöllisesti. Hoitotapahtuma on vuorovaikutteinen ja tilaa antava, jolloin voi antautua kuuntelemaan hoidon aikaisia tuntemuksia ja heijastuksia kehossa, mielessään ja hengessään. Reetan rauhallinen, herkkä ja kunnioittava työskentelyote auttavat saavuttamaan rentoutuneen tilan, jossa itsen kuuntelu on mahdollista. Työssäni annan paljon itsestäni, joten kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin pyrkiminen, itsestä huolehtiminen on erittäin tärkeää. Hoitotapahtumassa olen kokenut tärkeäksi viestiksi lempeyden ja hyväksyvän asenteen. Olo on hoidon jälkeen levollinen ja energinen. Somaattiset oireet, kuten migreeni ja unettomuus ovat helpottaneet. Erilaisten oireiden ja vaivojen helpottumisen ja hoitokertojen jatkamisen myötä on avautunut enemmän myös henkisen hyvinvoinnin tarkastelu elämässä.”
Minna

”Olen käynyt Reetan hoidoissa pari vuotta, ja kokenut niiden parantavan vaikutuksen alusta lähtien. Kun ensimmäisiä kertoja tapasimme, tarvitsin silmälaseja lukemiseen ja silmäni väsyivät helposti esim. päätetyöskentelystä ja autolla ajamisesta sateisilla ja pimeillä keleillä. En ole tarvinnut laseja ainakaan vuoteen ja pystyn tekemään töitä tietokoneella pitkiä jaksoja silmien väsymättä. Reetan hoidot ovat aina kokonaisvaltaisia ja yksilöllisiä, ja ovat vaikuttaneet hyvinvointiini laajalla rintamalla. Hoitotapahtuma on aina henkinen vuorovaikutustilanne, ja auttaa hoidettavaa eteenpäin omalla polullaan tavalla tai toisella. Kiitos näistä kokemuksista!”
Seppo, kiitollinen asiakas

”Reeta on hoitanut minua pari kertaa, ja olen varma, että haluan mennä uudestaan! Hoidon jälkeen on samana iltana kova jano, eli kehossa todella lähtee jotakin liikkeelle. Uskomattoman hyvä ja virkistynyt olo jatkuu useita päiviä. Hieronta parantaa erityisen hyvin esimerkiksi paljasjalkajuoksun kiristämät pohkeet, voin todellakin suositella!”
Suvi, kuntoilun harrastaja

Haluatko jakaa oman kokemuksesi? Lähetä juttu yhteydenottolomakkeen kautta.