HoivaZeven talvilomalla 23.1-25.2.2018 ja MINIMESSUT- tapahtuma maaliskuussa

Uusi vuosi, uusia seikkailuja ! Kolumbian luontoon, aalloille ja vuorille suuntaa tämän vuoden talvireissu. HoivaZeven siis talvilomalla 23.1-25.2. Hoitoaikoja voi varata nettiajanvarauksen www.vello.fi/hoivazeven kautta.

Tervetuloa! MINIMESSUT Hyvinvoimala, Merimiehenkatu 21 B
Maaliskuun 3.-4. la-su on tapahtumassa jotain erityisen hienoa! Viime keväästä asti olemme ryhmän kanssa harjoitelleet Susan Hedmanin opastuksella uudenlaista energian liikuttelua, josta on muodostunut aivan uusi oma hoitonsa.
3.-4.3. pääset tutustumaan uudenlaiseen hoitomuotoon, joka puhdistaa ja parantaa ihmistä sekä tuo hänet lähemmäksi omaa itseään ja rakkaudellista olotilaa. Hoitomuoto on hyvin vaikuttava ja laittaa liikkeelle voimakkaan muutos- ja kehitysprosessin.
LUE LISÄÄ http://www.olemus.fi/minimessut-elamanvoiman-kosketus/

Uusia yhdistelmiä ja hoitojen pituuksia tulossa 75min ihana Zeven Senses – kuumakivihieronta (90min hoitoaika jää pois, jo
ostetuille lahjakorteille ne tottakai käy).
Ainutlaatuinen yhdistelmä Natural Facelift + jalkojen refleksologia saa myös uuden hoitoajan 75min
TULOSSA UUSI HOITO – Hopi-korvakynttilä + refleksologia  60min, joka kannattaa kokea!
Hopi-korvakynttilähoidon voi ottaa sellaisenaankin. It´s quite amazing!

Ajanvarauksista HoivaZevenin toiveena on sitoutuminen varattuun aikaan. Peruutukset ja unohdukset tulevat todella kalliiksi pienelle yrittäjälle. Jos sairastut tai joudut vaihtamaan aikaa niin:
ilmoita siitä ajoissa, voit yrittää saada jonkun ystäväsi, tuttavasi, rakkaasi tilalle (kukaties se voi olla jollekin kultaakin arvokkaampi uusi kokemus).

In love and light, Reeta